Sinan Bey ellerinize, bilginize sağlık, güzel bir çalışma olmuş fakat SON KARAKTER SIL butonu boş olduğunda hata vermektedir. İsterseniz aşağıdaki kodları, mevcut kod ile değiştirerek düzeltebilirsiniz.
Enes Bey' in göndermiş olduğu uyarının, ilave edilmiş hali ile, Sanal Klavye uygulamasını ilk iletimde güncelledim. Değerli tebrikleriniz için teşekkürler. Sinan
Hocam elinize saglık calışma güzel olmuş. bende buna benzer bir şey yapıyorum çalışmamda sanal rakam klavyesi kullanmak istiyorum ancak takıldığım bir yer var Mesala bu örekde yazdığımız zaman her zaman en yazılan karekteri en sona ekliyor. Ben aynı windows sanal klavyesindeki gibi imlecin yanıp söndüğü yere karekter eklemek istiyorum. mesala 1257,15 gibi olan sayısı virgülün sonunda 7 nin sagında imlecin oldugunu düşünürsek , sadece yeniyi silen bir buton ve onun yerine 0 yazacağımız bir buton eklemek istiyorum yani 1250,15 olacak yapmak istediğim olay.
ikinci olarak textbox a tıkladığımda içindeki yazılı olan sayının komple şeçili mavi hale gelmesini istiyorum