Merhaba kıymetli dostlar,
E-Eğitim sisteminin en iyi uygulayıcılarından ve kurucularından bazıları TÜRK olan Udemy isimli platform ile tanıştıktan sonra, ExcelDepo.Com'u açtığım 2016 yılından bu yana tarafıma sorulan, "eğitim veriyor musunuz?" şeklindeki sorulara verdiğim "HAYIR" cevabını gözden geçirme ihtiyacı duydum. Online bir Excel Kursu oluşturmak hakkında fikirlerini sorduğum bazı değerli dostlarımın ve bazı değerli ExcelDepo.Com kullanıcılarının da olumlu teşvikleri sonrası, Udemy üzerinde "En Kapsamlı Excel Formülleri" isimli ilk kursumu oluşturdum.
Yıllar boyunca Excel hakkında olmasada, İK alannda sınıf ortamında eğitim vermiş biri olarak birazda kendimi test etmek istedim.
Bu kursta, 20 yıldır çalıştığım farklı firmalarda kendi ihtiyaçlarım, iş arkadaşlarımın ihtiyaçları için, ExcelVBA.Net ve ExcelDepo.Com üzerinden, e-postalar yoluyla tarafıma gelen sorular ile ve merak edip incelediğim örneklerde oluşturduğum formül örneklerini, bir kategorik düzen içerisinde oluşturduğum bölümler halinde kursa ekledim ve her gece ortalama 5 ders eklemeye devam ediyorum.
Udemy'nin öğrencilerine sunduğu muhteşem imkanlar ile dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden, dilediğiniz dersten başlayacak şekilde kursu izleyebilir, derslere eklenen örnek dosyaları indirip güzel bir formül arşivide oluşturabilir, formül ihtiyaçlarınızı örnek dosyalarınızı göndermek suretiyle tarafıma sorabilirsiniz.
Emin olun sizler için bu tür eğitimler maksimum fayda sağlayacaktır.
Eğer bıkmadan bu yazıyı okuduysanız, https://www.udemy.com/exceldepo-en-kaps ... XCELVBA100 adresinden indirimli olarak kursa kayıt olabilirsiniz.
- Kupon kodu 30.09.2018 tarihine kadar geçerli ve sınırlı sayıdadır.
Saygı ve sevgilerimle,
Bahadır Örkmes