Kesinlikle bu konuda cok kaynaga ihtiyacim var arkadaslar yardimci olabilcek biri varsa lutfen benim gibi yeni baslayanlari bilgilendirebilir mi acaba?Online her turlu destege acigim cunku makrosuz raporlamalarda cok sikismaya basladim.
Özellikle kodlamalarda büyük sıkıntılar yaşıyoruz.Muhasebe ve tablolarda bunlar çok lazım oluyor.mutlaka çıkmasını isterim.ancak hepsini alırmıyım bilmiyorum.ama almaya özen gösteririm.önemli birşey..
Isterdim. Ama şu anda piyasada bulunan kitabların çoğu konuları anlatırken sanki okuyan kişi konulari biliyormuş gibi bir hava içerisinde anlatıyorlar.Onun için alacagım kitab'ın içeriğini görmeden almak istemem.Sanırım bir çok yazan kişi eğitim formasyonu almamış kişiler.Paramın boşa gideceginden korkuyorum.
1- Excel VBA Genel Kodlama Bilgileri ( Döngüler, Değişkenler, Dosya-Klasör İşlemleri vs.. ) 2- Excel VBA Nesnelerin Kullanımı ( UserForm, TextBox, ListBox, ComboBox, CommandButton vs.. ) 3- Excel VBA 'da Kullanıcı Tanımlı Fonksiyonlar, Class Module Tanımları. 4- Excel VBA ile ADO ve SQL İlişkileri , Veritabanı İşlemleri.
Bunların yanısıra;
Kitapta Örnek Uygulamalar olmalı, Yine Uygulamalarda Yazan Kodların Yanında kısa türkçe açıklamaları olmalı, Kitap sıkıcı bir dille değil herkesin anlayabileceği bir dilde yazılmış olmalı, Özellikle kodlamanın bel kemiği Döngülere geniş yer verilmeli.